Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τι έχει στο μυαλό του ο Στέφενς!!

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεβρακώθηκε ο προπονητής, όχι τόσο ο ΠΑΟΚ, γράφει ο Aποδυτηριάκιας στο blog του στο sportdog και αναλύει το σκεπτικό του Ολλανδού. Με τον Παναθηναϊκό ξεβρακώθηκε ο Στέφενς, όχι τόσο ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει το πρόβλημα της, αγωνιστικό και κυρίως υπαρξιακό εδώ και κάποιες δεκαετίες, όμως έχει και προπονητή. Ο οποίος προπονητής Χουμπ Στέφενς έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Είναι φανερό ότι τον έχει πνίξει η ευθύνη. Και ενεργεί αλλοπρόσαλλα. Εκτός ελέγχου.
Άλλαξε την αγωνιστική τακτική της ομάδας με Πλατανιά κι έφαγε ξύλο από τους περιβολάρηδες. Κέρδισε 5-0 τον ΟΦΗ σ΄ ένα ματς που δεν βλεπόταν. Ενώ χθες το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μόνον 2-1, ήταν να το χαίρεσαι να το απολαμβάνεις, έστω κι αν είχε έναν μόνον πρωταγωνιστή, την ομάδα του Αλαφούζου και του Αναστασίου.
Σοβαρότατος προπονητής ο Αλμπερτ Φαφιέ, Ολλανδός επίσης, μάστορας στη δουλειά, όμως η ΑΕΚ του 1986 δεν είχε ισορροπία. Έπαιρνε εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτός έδρας και στη Φιλαδέλφεια έβγαζε τις αδυναμίες της. Γιατί; Κάποιοι παίκτες παρά την αξία τους έκαναν χαβαλέ. Με συνέπεια ο Ζαφειρόπουλος να διώξει τον Φαφιέ και να πάρει τον Αλέφαντο.
Τι μπορεί να κάνει σήμερα ο Στέφενς στον ΠΑΟΚ; Δεν είναι άσχετος ο άνθρωπος, άρα ξέρει ότι την έχει χαμένη την παρτίδα. Οι μεταγραφές Ιανουαρίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από "συμπληρωματικές". Η ομάδα δομείται στην προετοιμασία, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Με τις "δομικές μεταγραφές".
Δεν έκανε δουλειά το καλοκαίρι ο Ολλανδός. Κι αν έκανε δεν του βγαίνει. Ύστερα είναι και το άλλο. Δεν έχει "δικούς του" παίκτες. Παίκτες που να παίζουν και για τον προπονητή τους. Βασικό αυτό. Παίκτες με τους οποίους να συνεννοείται με νεύμα.

Η Εύα Καϊλή και η Ιωάννα Λίλη στο παιχνίδι για ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Μένουν δέκα αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ; Λάθος ερώτημα. Ποια αποτυχία είναι ικανός σαν αποφύγει ο ΠΑΟΚ, είναι το σωστό ερώτημα.
Έκανες κι άλλη γκέλα, αποδυτηριάκια. Δηλαδή; Δεν υπάρχει μόνον το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Έχει κι άλλο ανοικτό μέτωπο. Το κύπελλο. Για σκέψου, λοιπόν.
Τι να σκεφθώ; Μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα ο Ιβάν Σαββίδης να αποτύχει και στο κύπελλο. Ο Σαββίδης! Ποιος άλλος;
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να πάθει κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι αιώνιος. Μέχρι θάνατο λατρεμένος από τους παοκτσήδες. Αυτός που θα αποτύχει είναι ο Στέφενς, ο Σαββίδης, ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης, η Ιωάννα Λίλη, η Έυα Καϊλή, όποιος, όποια, όποιοι έτσι ή, αλλοιώς νταραβερίζονται με τον ΠΑΟΚ.
Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ; Θα το δούμε τώρα όπου σταματάνε να μιλάνε οι παπαρδέλες, τα σαλιαρίσματα, τα θα κάνουμε και θα δείξουμε. Τώρα μιλάει το τι κάνεις στο γήπεδο. Και το τι σε περιμένει.
Ναι, τώρα, αυτό είναι το πιο δύσκολο φεγγάρι του ΠΑΟΚ. Εδώ θα δείξει την κλάση του. Αν είναι πράγματι μεγάλη κλάση, μεγάλη κράση, κι όχι ο μαστροΒαγγέλης της γειτονιάς. Το πώς, δηλαδή, θα βιώσει τη δοκιμασία. Την απειλή να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, να αποκλειστεί στο κύπελλο, να αποτύχει στα πλαιη-οφ.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: