Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Και στο βάθος… κλάσικο!!

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι οι επαναληπτικοί αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, αφού η Ρεάλ και η Μπάρτσα έχουν το πάνω χέρι απέναντι σε Ατλέτικο και Σοσιεδάδ, αντίστοιχα.

Και στο βάθος… κλάσικο
Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας είναι… γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα πήραν σημαντικό προβάδισμα έναντι της Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «σκόρπισε» εκείνη του Ντιέγκο Σιμεόνε με το 3-0 μέσα στο «Μπερναμπέου» και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσει με το ίδιο σκορ ή και μεγαλύτερο μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η «βασίλισσα» θα αγωνιστεί χωρίς τον Κεντίρα, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Μαρσέλο. Κανονικά θα παίξουν Ρονάλντο (η τιμωρία του ισχύει για τις επόμενες δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα) και ο Μπέιλ.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων της Μαδρίτης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS

inner

Με πολλές απουσίες η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο να ανατρέψει το σκορ 2-0 στο Καμπ Νου και να αφήσει εκτός τελικού τους «μπλαουγκράνα» μοιάζει απίθανο.

Συγκεκριμένα, οι Βάσκοι θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Ινίγκο Μαρτίνεζ και οι Μίκελ Γκονζάλες, Εστράδα, Ντε Λα Μπέγια, Ιφράν, Γκρανέρο είναι τραυματίες.

Από την πλευρά του, ο Τάτα Μαρτίνο αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Καταλανούς.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ 2-0

Οι επαναληπτικοί

Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2014

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα (23:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: