Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τους θέλει στην… τσίτα!!

Πολλά τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν στη χθεσινή προπόνηση ο Μίτσελ και ο συνεργάτης του, Βίκτορ, θέλοντας να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο.

Τους θέλει στην… τσίτα
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό!

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ο Μίτσελ, αφού μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν κριθεί αρκετούς από τους στόχους που έχουν θέσει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τη φετινή σεζόν.

Αφετηρία σε αυτή την προσπάθεια των Πειραιωτών αποτελεί ο επαναληπτικός αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο, ύστερα από το 0-0 στο «Καραϊσκάκη».

Στόχος είναι η συμμετοχή και η κατάκτηση του τίτλου (για τρίτη συνεχόμενη σεζόν), ενώ στη συνέχεια για το πρωτάθλημα υπάρχουν τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Φυσικά υπάρχουν και οι σπουδαίοι αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Όλα αυτά μετράει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος σε συνεννόηση με τον Βίκτορ (τον συνεργάτη του), άρχισε να… ντοπάρει τους παίκτες και τους έλεγε πως τους υπολογίζει όλους για τους αγώνες που ακολουθούν σε αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής μίλησε με τον Μανωλά, τον Ντομίνγκες, τους Μανιάτη και Σάμαρη, αλλά και με άλλους, όπως ο Ολαϊτάν και ο Ιμπαγάσα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μίτσελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικός τον Σαλίνο και τον Χολέμπας, ο οποίος χθες γυμνάστηκε κανονικά.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μανιάτης και ο Ολαϊτάν, ο οποίος αναμένεται να παίξει αντί του Σέποβιτς.

Παραμένει άγνωστο αν θα αλλάξει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας Μανωλά και Μαρκάνο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξουν από την αρχή ο Σαβιόλα και ο Τσόρι. Από την πλευρά του, φανέλα βασικού θα φορέσει πάρει ξανά ο Πέρες, εφόσον προφυλαχθεί ο Φουστέρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: