Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Παλέψτε για την ομάδα»

Εξηγήσεις για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας ζήτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παράλληλα τόνισαν πως στηρίζουν παίκτες και προπονητή αλλά θέλουν από αυτούς να παλεύουν για το "δικέφαλο του Βορρά".

«Παλέψτε για την ομάδα»
Δεν είναι οι ήττες, αλλά κυρίως οι αναιμικές εμφανίσεις της ομάδας, που έχουν θορυβήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Παρά τη μεταγραφική ενίσχυση, το γεμάτο ρόστερ και τις ιδανικές οικονομικές συνθήκες -αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τις περισσότερες ΠΑΕ, η εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» είναι μετριότατη και σε ορισμένες περιπτώσεις –όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό- απογοητευτική.

Εκπρόσωποι των οργανωμένων, περίπου τριάντα άτομα, μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αλλά και συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα σχετικά με το τι φταίει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, άνθρωποι της διοίκησης έδωσαν κι εκείνοι το «παρών» ώστε να απαντήσουν στον κόσμο.

Το μήνυμα των 30 -περίπου- οπαδών ήταν: «Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ/ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: