Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Εκπληκτικό αυτό που συνέβη με τον Ντουντού»

Στον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ο Ντουντού έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, στάθηκε ο Σα Πίντο. Επίσης ο Πορτογάλος μίλησε για την δυσκολία που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Εκπληκτικό αυτό που συνέβη με τον Ντουντού»
Στο πρόσωπο του Ντουντού Σεαρένσε επικεντρώθηκε ο Σα Πίντο, στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του ΟΦΗ επί του Πανθρακικού (1-0).

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε το φανταστικό ντεμπούτο του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ στην συνέχεια ανέφερε ότι η δυσκολία του σημερινού αγώνα ήταν μεγάλη για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Μόνο μια ομάδα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός είχε 34 βαθμούς και με αυτή την άνεση οι παίκτες του μπορούσαν να χαρούν περισσότερο το ματς. Πέσαμε σε έναν «τοίχο». Μερικές φορές δεν παίζαμε όπως θέλαμε. Οι παίκτες δεν είναι φρέσκοι εξαιτίας των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν έχουμε πολλές λύσεις για να διατηρήσουμε έναν συνεχή ρυθμό. Οι Ντουντού και Σίσιτς κάνουν ότι μπορούν αυτή τη στιγμή.
Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη με το Ντουντού ο οποίος με την επιστροφή του σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα, και μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Δυνατός στα αμυντικά του καθήκοντα με δυνατό σουτ. Η περίληψη του αγώνα ήταν ότι θέλαμε να σκοράρουμε, και η άλλη ομάδα αμυνόταν και έψαχνε το λάθος για να βάλει γκολ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ψυχολογία δεν ήταν καλή και μέσα σε τρεις μέρες ήταν δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός.

Είχαμε όμως οργάνωση σε όλο το παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»

Για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί:
«Ο Εργοτέλης προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Έχει αποκτήσει καλούς ποδοσφαιριστές και έχει ποιότητα στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές. Ένα ντέρμπι. Θα προτιμούσα να είχαμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης, όμως μπροστά μας υπάρχει ο επαναληπτικός για το κύπελλο απέναντι στον Πανιώνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: