Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στηρίζει Στέφενς, θέλει βελτίωση!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χουμπ Στέφενς είχε ο Ιβάν Σαββίδης και -όπως διαρρέεται- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον προπονητή, αλλά θέλει να δει άμεσα βελτίωση της ομάδας.

Στηρίζει Στέφενς, θέλει βελτίωση
Τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει να απολαμβάνει ο Χουμπ Στέφενς, γεγονός που προκύπτει από τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ της συνομιλίας που είχαν το απόγευμα της Τρίτης οι δύο άνδρες.

Το αφεντικό του «δικεφάλου του Βορρά» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προπονητή της ομάδας με αφορμή τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τη μέτρια αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, «επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη στον κ. Στέφενς και το πλάνο του», αλλά –όπως είναι λογικό- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε και άμεσα βελτίωση.

Οι άνθρωποι της διοίκησης τόνισαν χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σαββίδης σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πλέον είναι στο χέρι του Στέφενς να δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του και να υπάρξει η αγωνιστική βελτίωση που επιθυμούν όλοι οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: