Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Υπέγραψε ο Ζόριτς!!

Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ από το καλοκαίρι ο Ντάρκο Ζόριτς καθώς τη Δευτέρα υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με την Ένωση.
Ο 20χρονος διεθνής Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα την Δευτέρα και πήγε στο Ιατρικό Κέντρο για τις ιατρικές εξετάσεις, παρουσία του Λάκη Νικολάου. Από τη στιγμή που έγιναν αυτές, ο Ζόριτς πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ, όπου και επισημοποίησε τη συμφωνία του υπογράφοντας το συμβόλαιο του, διάρκειας τριών ετών.
Τα έγγραφα του συμβολαίου συνεργασίας με τον 21χρονο Μαυροβούνιο ήταν έτοιμα από την Κυριακή καθώς οι δύο πλευρές είχαν δώσει ήδη τα χέρια, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, πριν μέρες και απέμεναν μόνο τα ιατρικά τεστ και φυσικά οι υπογραφές του ίδιου του ποδοσφαιριστή και δεν ίσχυαν επ ουδενί όσα περιέργως γράφονταν τις προηγούμενες μέρες για δήθεν ''υπόθεση ημερών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία'' αφού αυτή είχε επιτευχθεί στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και οριστικοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (07/02) όταν και το διαβάσατε αποκλειστικά σε τούτο το site.
Πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την οριστικοποίηση (και με τις βούλες) deal κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: