Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ομορφιά ο ΠΑΟ, για εντριβή ο ΠΑΟΚ!!

Αν υπάρχει δικαστήριο στο ποδόσφαιρο, πρέπει να απαγορεύσει στον ΠΑΟΚ μετά την άθλια εμφάνισή στη Λεωφόρο, να πει οτιδήποτε, για πρωτάθλημα, διαιτησία, κατεστημένο, παρασκήνιο. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας Τι ήταν αυτό πάλι , ρε; Αν υπάρχει δικαστήριο στο ποδόσφαιρο σαν τον Άρειο Πάγο θα πρέπει να απαγορεύσει στον ΠΑΟΚ, μετά την άθλια εμφάνισή του στη Λεωφόρο, να ανοίξει το στόμα να πει οτιδήποτε, για το πρωτάθλημα, τη διαιτησία, το κατεστημένο, το παρασκήνιο. Να τον τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ με δυο χρόνια σιωπή.
Ήρθαμε να μας κάνετε ροζμπήφ, ήταν σα να είπαν στον Παναθηναϊκό οι παίκτες του ΠΑΟΚ που άξιζαν μια ακόμα καραμπινάτη τεσσάρα, όπως με Ολυμπιακό. Μην αδικήσουμε τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός δίχως να ικανοποιήσει έκανε το 4-0 που οφείλεται στην ατομική αξία των παικτών του. Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ έβγαλε ένα ποδόσφαιρο υγείας και ομορφιάς. Και, κυρίως, έπαιξε μπάλλα συνόλου. Θαυμαστή μπάλλα.
Απέναντι σ' έναν ΠΑΟΚ χαμένο στο διάστημα ο Παναθηναϊκός πατούσε γερά, ήξερε τι ήθελε, ήξερε τι έκανε με κινήσεις ποδοσφαιρικές, γεμάτες, χορταστικές.
Απορώ με τον Στέφενς. Έχει ή, όχι επαφή μ' αυτήν την ομάδα; Αν ναι, τότε γιατί πριν βγάλει τους παίκτες στο γήπεδο δεν τους κάνει εντριβές. Τέλος πάντων, ό, τι χρειαζόταν ώστε να μην παρουσιαστούν γριπωμένοι, πιασμένοι, σα να μόλις συνήλθαν αμέσως μετά από λιποθυμία.
ΤΣΙΓΓΑΝΑ ομάδα. Αυτή είναι η Καλλονή, η νεοφώτιστη. Είδε το φως της σούπερ λίγκας αλλά δεν βλέπει το σπίτι της. Το νησί της. Όχι μόνον σα φιλοξενούμενη, και τα ματς έδρας τα δίνει μακρυά από το χωριό της. Και μέχρι τώρα τα πάει περίφημα, κάνει νίκες, μαζεύει βαθμούς.
Στόχος; Να δέσει στο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν είναι δύσκολο. Καθόλου δύσκολο. Αρκεί να μην τα αφήσει στην τύχη. Ζήτημα ΠΑΕ, όχι μόνον ομάδας. Η ομάδα με τις εμφανίσεις της “τραβάει” την ΠΑΕ η οποία πιθανό να αποδείξει πως υστερεί απέναντι στο ύψος που έχουν τοποθετήσει τον πήχυ προπονητής και παίκτες.
ΚΟΛΛΑΕΙ εδώ στην κουβέντα η πολύ καλή εικόνα που δίνει στο γήπεδο ο Πανθρακικός. Βλέπεις μια ομάδα κολεκτίβα. Εργοστασιακή. Καλοκουρντισμένη, που παράγει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο με ρυθμό. Αυτό που δεν βλέπεις είναι η ΠΑΕ Πανθρακικός. Υπάρχει ισορροπία; Δεν ξέρεις. Εγώ δεν ξέρω, δηλαδή. Αν η δουλειά στο γήπεδο είναι προϊόν της εταιρείας.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ιστορία ο Πλατανιάς. Έχει πέσει στο λούκι της αβασάνιστης αλλαγής προπονητή. Κι όχι μόνον. Δεν πειθαρχεί σ' ένα παιχνίδι που το επιβάλλουν οι στόχοι της ομάδας. Είναι ομάδα παραμονής, άρα δεν μπορεί να παίζει π.χ. απέναντι στον Εργοτέλη, όπως όταν αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.
Ύστερα είναι και το άλλο με τον Πλατανιά. Λένε ότι έχει προστασία. Παραμύθια. Και να έχει “προστασία” αυτή η παρασκηνιακή αβάντα δεν μετράει αν η ομάδα δεν είναι αξιόπιστη στο γήπεδο. Όπως το λέω. Δηλαδή; Δεν περιμένεις από έναν ισχυρό να σε σπρώξει αν προηγουμένως εσύ δεν είσαι άξιος να σταθείς στα πόδια σου. Και να σου δώσει χείρα βοηθείας κάποιος, δεν γλυτώνεις αν είσαι από λόγου σου για φούντο.
ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ η δουλειά για τον Ατρόμητο. Έτσι είναι. Δεν έχει ξαναβρεθεί σε τέτοια φάση. Να κτυπάει κύπελλο από τη μία και από την άλλη να προσπαθεί να αποφύγει τα προκριματικά ματς του Ιουλίου για το γιουρόπα. Το προχώρησα πολύ; Κάθε άλλο.
Ή, θα κτυπήσει πρόκριση για τσάμπιονς ληγκ ο Ατρόμητος κι αυτό θα το πετύχει κρατώντας όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ εν όψει πλαίη οφ. Ή, θα βάλει μια νάρκη στην προετοιμασία του εν όψει της προσεχούς σαιζόν αν μπλεχτεί με τα προκριματικά του γιουρόπα.

ΠΑΟΚ ΩΡΑ μηδέν, ΠΑΟ ώρα Ελβετίας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Έχασε από τον Πλατανιά ο ΠΑΟΚ κι αυτό δεν ήταν το χειρώτερο. Στα Περιβόλια είχε εμφανιστεί άοπλος και χωρίς μουστάκια ο ΠΑΟΚ, θλιβερός και απογοητευτικός. Το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό, ρε;
Αυτή είναι η ομάδα που φιλοδοξεί να διεκδικήσει τα πρωτεία; Με εμφανίσεις σαν κι αυτές κόντρα στον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Μη λησμονούμε ότι και στο ντέρμπυ του α' γύρου ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν ισάξιος με τον ΠΑΟΚ που έχει μια διαφορά βαθμολογική. Και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ τι έκανε με Ολυμπιακό; Άρπαξε τέσσερα κι έφυγε με το κεφάλι σκυφτό. Για τέσσερα ήταν και με Παναθηναϊκό. Το χειρώτερο; Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε μπάλλα, ενώ ο Παναθηναϊκός ενθουσίασε με το πληρέστατο ποδόσφαιρό του.
Και τώρα τι γίνεται; Στον ΠΑΟΚ τίποτα δεν γίνεται. Είναι στο σημείο μηδέν από πλευράς αντιδράσεων, κινήσεων, εξελίξεων. Κι αυτό είναι το καλύτερο. Ό, τι άλλο θα είναι μια φτηνή δικαιολογία από ανθρώπους που δεν έχουν δικαιολογίες.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: