Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δεύτερη θέση και Ολυμπιακός!!

Εχθρός του καλού, το καλύτερο και στον Ατρόμητο, που τα πάει εξαιρετικά, δεν «χορταίνουν» με όσα έχουν καταφέρει, κάνοντας πλάνα για δεύτερη θέση και πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Δεύτερη θέση και Ολυμπιακός
Και τώρα Ολυμπιακός! Ο Ατρόμητος πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ξεπερνώντας, δύσκολα… εμπόδια, όπως το αριθμητικό μειονέκτημα από το 16’, όταν και αποβλήθηκε ο Φυτανίδης, την απουσία του τραυματία Παπαδόπουλου και του τιμωρημένου Ιγκλέσιας. Επιπλέον, ο Ναπολεόνι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά κόντρα στους Αρκάδες.

Όμως, οι πανηγυρισμοί σταματάνε από σήμερα, διότι πλέον το μυαλό των Περιστεριωτών βρίσκεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (12/2, 20:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στον επαναληπτικό του 0-0 του Καραϊσκάκη. Άλλωστε, αποτελεί… διακαή πόθο των «μπλε» η κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου, όπου πήγαν στο τελικό της διοργάνωσης δύο συνεχόμενες χρονιές (2011,2012), αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πάντως, ο Γιώργος Παράσχος και κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν. Ο Φυτανίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης που δέχθηκε και λογικά θα τον αντικαταστήσει ο Νάστος. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του «Παπ», που έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο.

Μπορεί και δεύτερος

Στην άκρη του μυαλού υπάρχει και η δεύτερη θέση, την οποία βλέπει ξεκάθαρα πλέον ο Ατρόμητος, από την οποία απέχει δύο πόντους, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Είναι πιθανόν να πλησιάσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ακόμη περισσότερο ή και τον ξεπεράσει μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής, όταν και οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς θα παίξουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αυτοί του Γιώργου Παράσχου εκτός με τον Λεβαδειακό. Βεβαίως, όλα κρίνονται στα play off. Όμως, προέχει ο Ολυμπιακός.

Με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα ο Ατρόμητος έφτασε τις 14 νίκες στη φετινή Superleague, ξεπερνώντας τις 13 της σεζόν 2011-12, ενώ πέρυσι είχε 11, το 2009-10 σταμάτησε στις 10, όπως και το 2006-07, όταν και τερμάτισε όγδοος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: