Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Δώνης!

Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Γιώργος Δώνης με καταγγελία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την προσφυγή της ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια.

Υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Δώνης
Τέλος δεν έχει η κόντρα του Γιώργου Δώνη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή τα χρήματα που πρέπει να εισπράξει ο πρώην τεχνικός του «δικεφάλου», μετά την απόλυσή του λίγο πριν το τέλος της περυσινής σεζόν.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην καταβάλει όσα λεφτά έχουν επιδικαστεί στον πρώην τεχνικό της ομάδας και εκείνος με τη σειρά του, έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας τον υποβιβασμό του «δικεφάλου».

Αυτό που ζητάει είναι να χάνει στο εξής ο ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι του στα χαρτιά, να του αφαιρούνται βαθμοί, μέχρι να καταβάλει τα χρήματα που δικαιούται, βάσει της απόφασης των δικαστηρίων, αλλά και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες.

Ο Έλληνας τεχνικός «πάτησε» στην κίνηση του ΠΑΟΚ (σ.σ. προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια), καθώς βάσει της νομοθεσίας της UEFA, θίγεται το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας.

Ως γνωστό, ο Γιώργος Δώνης αξιώνει 540.000 ευρώ, το οποίο μαζί με τα χρήματα που επιδικάστηκαν στους συνεργάτες του, φτάνει τις 800.000 ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: