Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Και θέλει και... πιέζει ο Κάμπελ!!

Ο Τζόελ Κάμπελ με βάση νεότερες πληροφορίες έχει αρχίσει από τώρα να ασκεί... πρέσινγκ προκειμένου να μείνει και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

ΜΜΕ σε Αγγλία και Κόστα Ρίκα ασχολήθηκαν και την Κυριακή με τον Κάμπελ, για τον οποίο σημείωσαν και ένα πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο: πως σε 22 αγώνες με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει 109 πετυχημένες πάσες σε σύνολο 121, δηλαδή ποσοστό... ευστοχίας 90%! Το αξιοσημείωτο για τον διεθνή χαφ όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Ένα θέμα που απασχολεί και τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του είναι η παραμονή του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι. Κάτι για το οποίο οι πρωταθλητές έχουν ήδη προνοήσει, έχοντας μπει σε διαδικασία επαφών με την Άρσεναλ και την πλευρά του παίκτη, όπως έχετε διαβάσει και από το Gazzetta εδώ και μέρες.
Ο Κάμπελ δεν είναι απλά θετικός στην προοπτική της ανανεώσης του δανεισμού του ή της αγοράς του από τον Ολυμπιακό. Έχει φροντίσει σύμφωνα με πληροφόρηση από την Μεγάλη Βρετανία και την χώρα του να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να επισπευσθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να γίνει το deal για την επόμενη περίοδο.
«Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής, αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ και νιώθω πολύ καλά εδώ», φέρεται να έχει μεταφέρει στον εκπρόσωπό του ο διεθνής χαφ. Ο ίδιος δεν θα ήθελε εξάλλου να γυρίσει στην Άρσεναλ εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Από την στιγμή που στο Λιμάνι έχει βρει όλα όσα θέλει δείχνει να είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει όσο περισσότερο μπορεί και όσο περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακού. Βασικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως ο Μίτσελ τον πιστεύει πάρα πολύ και του έχει δείξει πόσο τον υπολογίζει.
Οι κουβέντες Ολυμπιακού-Άρσεναλ θα συνεχιστούν και στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αναμένεται δε να... τραβήξουν για αρκετό καιρό και ίσως πάνε και μετά το Μουντιάλ. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να επέλθει εξέλιξη (αρνητική ή θετική) νωρίτερα. Ο Κάμπελ την δεδομένη στιγμή αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων στον ερυθρόλευκο προγραμματισμό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: