Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Δημούτσος: «Νίκη με τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Το βάρος στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας έριξε ο Ελίνι Δημούτσος μετά την μεγάλη νίκη του Ατρόμητου στο Περιστέρι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Δημούτσος: «Νίκη με τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος μετά τη νίκη του Ατρόμητου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Ελίνι Δημούτσος. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στη βαθμολογική σημασία της νίκης και παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της προσεχείς αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ξέραμε πως παίζει Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και θέλαμε για τη νίκη για να μειώσουμε τη διάφορα από τον ΠΑΟΚ ή να την αυξήσουμε από τον Παναθηναϊκό. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν πολλή σημαντική και πολλή μεγάλη νίκη.

Τον Αστέρα πάντα τον υπολογίζουμε πάρα πολύ. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες θέλαμε πρωτίστως να κρατήσουμε το αποτέλεσμα αλλά το παιχνίδι εξελίχθηκε τέλεια για εμάς. Ήμασταν πολύ καλοί τόσο στην αντεπίθεση όσο και στην άμυνα. Ήμασταν πολύ σωστοί τακτικά και δεδομένης της αποβολής δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Δείξαμε τεράστια
ψυχικά αποθέματα. Ότι και να γίνει πλέον στη Λεωφόρο είναι καλό για εμάς.

Θέλουμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με τον κόσμο μας, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: