Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ματς δίχως αύριο!!

Ματς δίχως αύριοΤην παραμονή του Άρη στην κατηγορία μπορεί να κρίνει ως ένα βαθμό το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με νίκη ο Αρης μειώνει την απόσταση που τον χωρίζει από τη Βέροια -την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική- στους δυο βαθμούς, μένει ζωντανός στη μάχη της παραμονής, παίρνει ψυχολογία που του λείπει και… βάζει στο πρόβλημα και τον Πανιώνιο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα πλάνα του για δυο λόγους. Αφενός γιατί η τακτική του θα είναι πιο επιθετική και αφετέρου γιατί του λείπουν και πάλι κάποιοι παίκτες.

Αυτό που δοκίμασε χθες και είναι πολύ πιθανό να δούμε είναι σχήμα σε διάταξη 3-5-2 με Κύργια, Μπουγαΐδη και Γιαννίτση στόπερ και τους Βαγγέλη και Τσουμάνη φουλ μπακ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην τριπλέτα των χαφ, οι δυο θέσεις είναι σίγουρες και... παίζεται μια.

Ο Τσιάρας που πήγε καλά στο ντεμπούτο του διατηρείται στη ενδεκάδα ενώ επιστρέφει και ο Τάτος που εξέτισε την ποινή του. Τη μια θέση που μένει ανοικτή τη διεκδικούν Καμινιώτης και Οικονομόπουλος. Οσο για τους δύο στην επίθεση, αυτοί θα είναι Μανιάς και Μπακασέτας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: