Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανέλαβε την ευθύνη ο Βεργέτης!

«Ασπίδα» προστασίας στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολη ύψωσε ο Στάικος Βεργέτης έπειτα από τη βαριά ήττα απέναντι στον Ατρόμητο.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Βεργέτης
Εμφανώς απογοητευμένος από τη βαριά εκτός έδρας ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ανέλαβε την ευθύνη του αποτελέσματος, το οποίο απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναλυτικά:
«Κατ' αρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, είναι μια μεγάλη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, μας έλειψε η αμυντική οργάνωση στις στημένες φάσεις και αυτό το πληρώσαμε με δύο γκολ.

Κάναμε ευκαιρία, τη χάσαμε, ήρθε το δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρία, τη χάσαμε και μετά έγινε το πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να ζούμε με τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να υψώσω ασπίδα προστασίας στους παίκτες μου απέναντι σε όποια κριτική γιατί έχουν φέρει την ομάδα εδώ που είναι»
.

Για το αν υπάρχει εξήγηση ότι η ήττα ήρθε, ενώ ο Αστέρας έπαιζε 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω: «Εξήγηση είναι αυτό που είπα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα μαρκαρίσματα. Αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε επιτεθέμενοι από πίσω και γι' αυτό προήλθε αυτό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: