Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες δυνατότητες»

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βελτιώνεται διότι έχει μεγάλες δυνατότητες, εξέφρασε μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ ο Νάνο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες δυνατότητες»
Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και, παράλληλα, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο λόγος για τον Νάνο που δήλωσε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να ανεβάζει την απόδοσή της και να βελτιώνεται, διότι έχει μεγάλες δυνατότητες.

Συν τοις άλλοις, μίλησε για το επόμενο παιχνίδι των «πρασίνων» με τον Ολυμπιακό Βόλου για Κύπελλο, ενώ θέλησε να τονίσει πως ο τίτλος του MVP είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας και όχι μόνο δικής του.


Αναλυτικά:

«Η ομάδα θα συνεχίσει έτσι, έχει μεγάλες δυνατότητες και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για το έπαθλο. Η συνολική προσπάθεια ήταν πολύ σημαντική και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, πάντοτε μπορώ να προσφέρω και να προσπαθήσω περισσότερο.

Αυτό που μας έλεγε ο προπονητής είναι να πιέζουμε και στον αγωνιστικό χώρο αποδείξαμε ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την πρόκριση με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Για μένα είναι τέλειο να κερδίσουμε είτε με δικό μου γκολ, είτε με δική μου σέντρα” είπε αρχικά ο Ισπανός μπακ»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: