Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έμεινε… μεταξεταστέος!!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, την επομένη της ήττας (2-1) από τον Παναθηναϊκό, για την συνολική εμφάνιση της ομάδας του Χουμπ Στέφενς στη Λεωφόρο.

Έμεινε… μεταξεταστέος!
Σε ακόμη ένα σημαντικό για τον ΠΑΟΚ παιχνίδι η ομάδα του Χουμπ Στέφενς απογοήτευσε τους οπαδούς με την εμφάνισή της.

Δεν είναι μόνο η ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά η συνολική εικόνα που είχαν οι παίκτες από την αρχή της αναμέτρησης μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Μετά την ενίσχυση που υπήρξε στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αρκετοί περίμεναν ο «Δικέφαλος του Βορρά» να παρουσιαστεί βελτιωμένος και μετά τις ήττες από Πανιώνιο και Πλατανιά ήρθε και η χθεσινή από το «τριφύλλι».

Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αφού κατέφερε να κάνει μόλις μία σωστή επίθεση και αυτή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Όλα δείχνουν ότι δεν ήταν θέμα μεταγραφών για την απόδοση του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά τη φιλοσοφία που έχουν ορισμένοι από τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας και δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν.

Μεγάλη ευθύνη έχει - από τη μεριά του - και ο Χουμπ Στέφενς και αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του, τότε δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει τον οποιοδήποτε από τους υπόλοιπους στόχους της έχουν απομείνει για φέτος.

Μετά τη χθεσινή ήττα στη Λεωφόρο αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για πιθανή αντικατάσταση του Ολλανδού τεχνικού, όμως κύκλοι της ΠΑΕ τόνιζαν πως η κατάσταση τους προβληματίζει έντονα, αλλά η ομάδα έχει προπονητή.

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό ματς αποτέλεσε ένα πρώτο «τεστ» εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ και οι Θεσσαλονικείς έμειναν… μεταξεταστέοι με την εμφάνισή τους, αφού είχαν μόλις δύο τελικές (έναντι 16 του ΠΑΟ) και έκαναν αρκετά λάθη, τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του Αναστασίου να πάρει χώρο στο γήπεδο και να κάνει το παιχνίδι της.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: