Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Tσουκαλάς:«Με την περσινή συνταγή ο Πετράκης»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς, μετά το τέλος του νικηφόρου ματς με τον Παναιτωλικό, έκανε αναφορά στις διαφορές ανάμεσα στον Σάκη Τσιώλη και τον Γιάννη Πετράκη

Tσουκαλάς:«Με την περσινή συνταγή ο Πετράκης»
Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννενα, δεν είπε κάποιον…κακό λόγο στις δηλώσεις του στη Nova, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγρινίου. Ωστόσο σημείωσε πως ο στόχος του προηγούμενου προπονητή ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ ο νυν τεχνικός της ομάδας ακολουθεί, την περσινή συνταγή.

«Προφανώς δεν ταίριαξαν οι φιλοσοφίες μας με τον κο Τσιώλη. Δεν του βγήκαν τα πράγματα που ήθελε να κάνει, προσπάθησε να κάνει τα πάντα, ήξερε τον τρόπο που παίζαμε. Δεν του βγήκαν και τα αποτελέσματα.

Νομίζω πως ο κος Πετράκης θέλησε να προχωρήσει με την περσινή συνταγή. Κι αυτός θέλει να βάλει δικά του στοιχεία αλλά πάνω σε αυτόν τον τρόπο. Ο κος Τσιώλης κοιτούσε πιο πολύ επιθετικά, μας πίστευε πολύ αλλά δεν είχε τα αποτελέσματα.
Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να παίζει, ανεξαρτήτως θέσης. Ο κος Τσιώλης έκανε ότι πειραματισμούς έκανε για το καλό της ομάδας. Ήθελε να δείξει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι, αυτός ήταν ο στόχος του. Ήθελε να περνάμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο».

Όσο για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, επισήμανε: «Τέτοιες νίκες όπως σήμερα, είναι νίκες ψυχολογίας. Ίσως κάποιες φορές να προτιμούμε να τελειώνει ένα ματς έτσι. Το να νικάς με αυτό τον τρόπο έχει μεγαλύτερη σημασία, παίρνεις αυτοπεποίθηση. Η σημερινή νίκη αλλά και αυτή κόντρα στην Ξάνθη μας έβγαλε αυτοπεποίθηση και πίστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: