Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πάει για απονομή στην Τούμπα!!

«Αγκαλιά» με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Στους +17 η διαφορά των ερυθρολεύκων πλέον από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Πάει για απονομή στην Τούμπα!
Εκτός από τα πολλά ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Μίτσελ είναι πολύ κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Από χθες η διαφορά με τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι στο +17 και πλέον απομένουν δέκα αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τον τίτλο με νίκη επί του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για μία ονειρική φιέστα για τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας, αφού στις επόμενες αγωνιστικές έχουν ν' αντιμετωπίσουν Πλατανιά (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός).

Εάν ο Ολυμπιακός και οι Θεσσαλονικείς κάνουν το απόλυτο μέχρι τη μεταξύ τους αναμέτρηση, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο με «διπλό» στην Τούμπα.

Εάν, όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει έστω και μία γκέλα (ήττα ή ισοπαλία) σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Υπάρχει και η πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αναδειχθεί πρωταθλητής πριν από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όμως αυτό θα γίνει εάν έχουν δύο ήττες οι Θεσσαλονικείς και ο Ατρόμητος γκελάρει και εκείνος σε ένα ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: