Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μίνιτς!

Τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και στους παίκτες του Άρη που έφτασαν μέχρι τον τελικό απέδωσε ο τεχνικός των «κίτρινων», Μίλαν Μίνιτς.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μίνιτς
Συγχαρητήρια μοίρασε ο Μίλαν Μίνιτς παρά τη βαριά ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε μόνο καλά να πει για τους «πράσινους», τους παίκτες της ομάδας της του, τον προκάτοχό του στον πάγκο, Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και τους φιλάθλους των «κίτρινων».

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έχει εμπειρία και ταλέντο ως ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που έφτασαν μέχρι εδώ, αλλά και στον Βαγγέλη Αγγέλου που θα πάρει αυτό το μετάλλιο. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους που τους αρέσει το μπάσκετ, τους δικούς μας και τους Παναθηναϊκού. Όσοι κάνουν επεισόδια δεν έχουν θέση στο μπάσκετ», είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς του Άρη και πρόσθεσε αναφορικά με τον αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια και πάθος, κάτι που μας γέμισε ελπίδες. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στα αμυντικά ριμπάουντ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο πήραν δώδεκα επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση και ακολουθήσαμε το πλάνο μας στην άμυνα, ειδικά στην αντιμετώπιση των fast break. Στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε ούτε πόντο έτσι, αλλά στο δεύτερο δεχτήκαμε δέκα. Όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον τρόπο αντιμετώπισης του πικ εν ρολ, ο Παναθηναϊκός βρήκε ελεύθερα σουτ και ρυθμό στην άμυνα και την επίθεση. Εμείς δεν είχαμε την ίδια ενέργεια. Το δεύτερο ημίχρονο είναι δική μου ευθύνη, το πρώτο των παικτών. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας γιατί δίνουν ενέργεια και δύναμη στους παίκτες μας».

Όσο για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού; «Όλοι εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Η μεγαλύτερη βοήθεια που έχουμε να δώσουμε εμείς είναι να μιλάμε για το μπάσκετ και μόνο, όχι για τους οπαδούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: