Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Να ‘χαν χίλια μάτια!!

Να ‘χαν χίλια μάτια!Η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε και από μία ακόμη μεγαλύτερη εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους όσους οπαδούς βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει –επίσης- μεγάλη ικανοποίηση για την εικόνα που έδειξαν χθες οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί που μένουν όμως όλοι είναι στο γεγονός ότι η ομάδα αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει ποιότητα και πως συνεχώς βελτιώνεται με τους παίκτες της να ωριμάζουν αγωνιστικά.

Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε και να νικάμε. Σε αυτά τα 24 ματς το έχουμε δείξει. Είμαστε νέα ομάδα και στερούμαστε εμπειρίας μερικές φορές. Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να το βγάλουμε», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού» ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια που είχε κάνει ο Στέφενς για τη διαιτησία…

«Αν ασχοληθούμε με τη διαιτησία θα πρέπει να πούμε πολλά ματς που επηρέασε κι εμάς η διαιτησία, αλλά σήμερα μιλήσαμε στο γήπεδο. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Ολοι οι παίκτες έχουν συμμετοχή στο σκοράρισμα. Δεν σκοράρουμε με τον ρυθμό που θέλουμε από τις στημένες φάσεις, αλλά βελτιωνόμαστε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: