Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται και υπογράφει!!

Εντός της ημέρας αναμένεται η ΑΕΚ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Έρχεται και υπογράφει
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Ντάρκο Ζόριτς στην ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια εντός της ημέρας.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα έρθει σήμερα στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια με την «Ένωση».

Όπως γράφει η SportDay, ο «Δικέφαλος» τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλικ και με τον Μαυροβούνιο άσο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ΑΕΚ θα δώσει 150.000 ευρώ στην ομάδα του Ζόριτς για τον οποίο θα υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Από την πλευρά του, ο παίκτης θα πάρει για τα επόμενα τρία χρόνια ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο νεαρός άσος να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός θα προστεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει η «Ένωση» και θα αποτελέσει την 8η προσθήκη στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, ύστερα από τους Μάνταλο, Φαγέ, Κολοβέτσιο, Ανέστη (μέσω της Ξάνθης), Λαμπρόπουλο (αυτοί έχουν ήδη υπογράψει), Σαρρή και Αραβίδη.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ προτίθενται να προχωρήσουν σε ακόμη πέντε μεταγραφές. Πρόκειται για δεξιό και αριστερό μπακ, έναν παίκτη στα χαφ (αμυντικό μέσο), ένας ακραίο μέσο και ένα σέντερ φορ. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν θα υπάρχουν και παίκτες από την φετινή ομάδα και ο αριθμός τους δεν θα ξεπεράσει τους δεκαπέντε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: