Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Γλύκος: «Να βρούμε τη λύση μόνοι μας»

Δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συμβαίνει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα εκτός έδρας ματς ο Παναγιώτης Γλύκος, ωστόσο τόνισε πως τη λύση θα πρέπει να την βρουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Γλύκος: «Να βρούμε τη λύση μόνοι μας»
Προβληματίζουν οι εκτός έδρας επιδόσεις του ΠΑΟΚ. Τόσο τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά», όσο και τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Γλύκου που δεν μπορούσε να εξηγήσει τι φταίει και η ομάδα του δεν εμφανίζεται καλή μακριά από την «Τούμπα» , τονίζοντας, όμως, πως τη λύση θα πρέπει να την βρουν οι ίδιοι .

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πλάνο που είχαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκού, που ηττήθηκαν με 2-1 , αλλά και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς μακριά από τη Βόρεια Ελλάδα:

«Μακάρι να το ξέραμε και εμείς τι φταίει. Προσπαθούμε να βρούμε τι συμβαίνει. Μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπελλο, να βρούμε την χρυσή τομή εμείς οι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο και να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Όταν αγωνιζόμαστε σε εκτός έδρα παιχνίδια έχουμε τον απολογισμό αυτό και δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να το κοιτάξουμε και όπως είπα είναι καθαρά στα πόδια μας και θέλει συγκέντρωση».

Για την απόδοσή του και για την εθνική ομάδα:

«Πιο σημαντικό είναι η υγεία. Πρώτα από όλα να είμαι υγιής για να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Δεν ήξερα τίποτα για... μάτια της Εθνικής σήμερα, εγώ προσπαθώ να δίνω ότι μπορώ σε κάθε αναμέτρηση».

Για το τι ήθελε να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε την άμυνα από πίσω, είδαμε τον Παναθηναϊκό να πιέζει ψηλά και δεν το καταφέραμε. Εγώ προσπαθούσα να κάνω μακρινές μπαλιές και ο Παναθηναϊκός με ψηλά κορμιά έπαιρνε τις κεφαλιές».

Για τη συνέχεια και τα δύσκολα ματς που ακολουθούν:

«Σίγουρα είναι από αυτά τα παιχνίδια που όλοι περιμένουμε και στην Ευρώπη ειδικά είναι από αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Πιστεύω πως θα αλλάξουμε γρήγορα γιατί τα παιχνίδια είναι κοντινά και μια νίκη θα επανέλθει το κλίμα. Σήμερα δεν μπήκαμε στο κλίμα και θεωρώ πως κομβική είναι η αποβολή που μείναμε με δέκα παίκτες και δεχθήκαμε και γκολ. Και ο Κώστας το είδε και νομίζω πως ήταν λίγο αυστηρή η κάρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: