Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Το 100% απέναντι στον Ολυμπιακό»

Την άποψη του ότι ο Ατρόμητος πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στον επαναληπτικό απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τάσος Καραμάνος.

«Το 100% απέναντι στον Ολυμπιακό»
Ο Τάσος Καραμάνος μιλώντας στη Nova τόνισε ότι για να πάρει ο Ατρόμητος την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν.

Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου μίλησε επίσης και για την προσωπική του απόδοση λέγοντας ότι, πλέον, έχει μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι:

«Ήταν πολύ ισχυρό πλήγμα για εμάς η αποβολή του Σωκράτη στην αρχή. Καταφέραμε και δείξαμε όμως πως είμαστε ένα σύνολο που βάζει πάνω από όλα την ομαδικότητα και μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε λάθος. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση, τα δώσαμε όλα και δείξαμε πως έχουμε τα φόντα να παραμείνουμε εκεί που είμαστε. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είναι όμως πολύ καλή τόνωση ενόψει του ματς της Τετάρτης».

Για την προσωπική του επίδοση:

«Οι απουσίες που είχαμε ήταν πολύ σημαντικές αλλά έχουμε αποδείξει πως έχουμε δυνατό σύνολο και ο κάθε παίκτης μπορεί να αντικατασταθεί. Έχω μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μου αλλά αυτό προκύπτει από την ομαδική προσπάθεια, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί με αυτά τα παιδιά».

Για τη συνέχεια:

«Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Είναι μεγάλη πρόκληση το ματς της Τετάρτης. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και πρέπει να είμαστε ήρεμοι σωματικά και πνευματικά για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Θέλει πολλή καλή διαχείριση το ματς της Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ονειρεύεται πρόκριση και καλή πορεία αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Είναι περίεργο το 0-0 του πρώτου αγώνα, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: