Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Zησόπουλος: «Καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ»

Σύνθημα ανασύνταξης έδωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος μετά την εκτός έδρας ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Zησόπουλος: «Καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ»
Απογοητευμένος από την ήττα αλλά και την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο αμυντικός των Αρκάδων, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στην κακή διαχείριση του ματς μετά την αποβολή του Φυτανίδη και τόνισε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η επιστροφή καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εμάς με την αποβολή αλλά αντί να το εκμεταλλευτούμε και να παίξουμε έξυπνα για να πάρουμε το παιχνίδι, ήρθε ένα γκολ από στημένη φάση. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά οργανωμένος, χάσαμε μια δυο ευκαιρίες στο 1-0 να κάνουμε κάτι. Το δεύτερο γκολ είναι ανεπίτρεπτο σε στημένη φάση ειδικά όταν είσαι με παίκτη παραπάνω.
Πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση το ματς στα τελευταία καλά αποτελέσματα. Ηρεμούμε, σκεφτόμαστε και συνεχίζουμε».


Για τα δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ: «Ξέραμε πως είναι μια δύσκολη τριάδα, με τον Παναθηναϊκό τα καταφέραμε, σήμερα δεν πήραμε κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλή καλή ομάδα αλλά μέσα στην Τρίπολη είμαστε αήττητοι, είναι το «κάστρο» μας. Ελπίζω να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και στα καλά αποτελέσματα αρχής γενομένης από την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: