Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μπράμος: «Στο δεύτερο μισό ήμασταν εξαιρετικοί»

Η πολύ καλή απόδοση του Παναθηναϊκού στην άμυνα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τον Άρη, στον τελικό του Κυπέλλου, ήταν αυτή που χάρισε τον τίτλο στους «πράσινους», σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο.

Μπράμος: «Στο δεύτερο μισό ήμασταν εξαιρετικοί»
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 15ο Κύπελλο της ιστορίας του συντρίβοντας στον τελικό τον Άρη με 90-53, γεγονός που αποδόθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μισό του αγώνα από τον Μάικ Μπράμο.

«Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο ήμασταν εξαιρετικοί και ανεβάζοντας ρυθμούς στην επίθεση φτάσαμε στη νίκη. Πάντα μία νίκη στον τελικό είναι ωραία. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τη συνέχεια», είπε αρχικά ο Έλληνας διεθνής των «πράσινων» και συνέχισε:

«Κάναμε μία καλή αρχή για τα επόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν δύσκολες αναμετρήσεις και σίγουρα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθουν και άλλες επιτυχίες».

Διαμαντίδης: « Χαρούμενοι σήμερα, κοιτάμε τη συνέχεια…»
Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την απονομή, ωστόσο τόνισε ότι πλέον οι "πράσινοι" κοιτούν τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 15ο Κύπελλο της ιστορίας του με το επιβλητικό 90-53 επί του Άρη και αμέσως μετά την απονομή ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε χαρούμενος. Ωστόσο τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του από αύριο καλούνται να εστιάσουν στη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τίτλο:

«Ήταν ο πρώτος τίτλος της χρόνιας, το παλεύουμε πέντε μήνες και το καταφέραμε. Σήμερα νικήσαμε αλλά από αύριο έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για το παιχνίδι:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μισό και ο Άρης κατάφερε και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Όμως στο δεύτερο μέρος πατήσαμε γκάζι και πήραμε το παιχνίδι».

Για την συνέχεια:

«Σήμερα καταφέραμε και νικήσαμε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και τις υπόλοιπες διοργανώσεις που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: