Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ με «ντόπες» για ΟΑΚΑ!!

Παρά τις σοβαρές του απουσίες, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την… κούπα. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Γεωργιάδη να παίρνει μαζί του 21 «κομάντο» και τον κόσμο να στηρίζει!

ΠΑΟΚ με «ντόπες» για ΟΑΚΑ!
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλει να επιστρέψει στα τρόπαια! Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στις δυνάμεις των παικτών του Γεωργιάδη, προκειμένου να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με την κούπα!

Ο Δικέφαλος του βορρά θα συγκεντρωθεί αύριο στις 9:30 το πρωί και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για Αθήνα, έχοντας βέβαια αρκετές απουσίες για το μεγάλο ραντεβού. Εκτός είναι οι Κατσουράνης, Αθανασιάδης και Νάτχο, καθώς και οι τρεις είναι τιμωρημένοι απ' τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμπρωτεύουσα έμεινε ο Μαντούρο που είναι τραυματίας, καθώς και οι Ολίσε, Κατσικάς για λόγους τακτικής.

Η αποστολή: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: