Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Πήρε πάνω του την ευθύνη της ήττας του Κολοσσού απ’ τον Ίκαρο ο Μιχάλης Κουταλιανός, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο της Χαλκίδας.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»
Την ευθύνη για την ήττα στο σημερινό παιχνίδι του Κολοσσού κόντρα στον Ίκαρο ανέλαβε ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Ο τεχνικός του ροδίτικου συλλόγου αναφέρθηκε στην απουσία ρυθμού μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στον Ίκαρο, μετά απ’ το ξέσπασμα που είχε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

«Μικρή σημασία έχει το παιχνίδι, μετά τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Γκαγκαλούδη. Αυτό θα περάσει στην ιστορία. Προέχουν άλλα πράγματα για τη Χαλκίδα.

Για εμάς, ενώ δεν είχαμε θέματα προπόνησης ή οτιδήποτε άλλο, ήταν λογικό το ότι βγήκαμε εκτός ρυθμού, αφού δεν είχαμε κάποιο φιλικό να παίξουμε μετά το προηγούμενο παιχνίδι.

Περιμέναμε λίγο αυτή την εικόνα, στην αρχή κυρίως. Αλλά ακούω ότι γίνονται και χειρότερα. Εδώ δεν κάνουν προπόνηση οι άνθρωποι (του Ίκαρου)... Εμείς τουλάχιστον από αυτό το κομμάτι ήμασταν εντάξει τουλάχιστον.

Δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε στη συνέχεια του ματς. Παραμένει ένα ακόμα παιχνίδι και ελπίζω να φανούμε τουλάχιστον σκληρότεροι σε αυτό το κομμάτι κόντρα στον Άρη. Και βέβαια αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Πλήρως. Τα επόμενα θα τα δούμε στην προπόνηση.

Καλή συνέχεια εδώ σε όλους. Στους μεν και στους δε που είπε ο Γιάννης, στο φίλο μου Θανάση που είναι διπλά, επειδή είναι και από την Χαλκίδα. Τι να πω; Παίξτε το τελευταίο παιχνίδι Θανάση, το τελευταίο χαρτί όσες πιθανότητες έχετε σας το εύχομαι ολόψυχα και καλή δύναμη και κουράγιο στους παίχτες της Χαλκίδας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: