Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Ότι πει η αστυνομία»

gavrihlidis
Ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου(26/4) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάνος Γαβριηλίδης στον Arena FM 89,4:
Για το πώς αντιμετωπίζει η ΕΠΟ τον τελικό: «Η ΕΠΟ τον αντιμετωπίζει όπως θα έπρεπε να  αντιμετωπίσει έναν τελικό με τόσο μεγάλη σημασία. Όσο για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν, δεν είναι θέμα ΕΠΟ αλλά θέμα αστυνομίας».
Για την απουσία του κ.Σαρρή από την συνάντηση: «Γιατί να είναι στην συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Έχει τα αρμόδια όργανα, τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι και ασχολούνται με αυτά τα θέματα».
Για το αν φοβούνται επεισόδια: «Άμα εξακολουθήσουμε τις οδηγίες της αστυνομίες δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίπτωση και σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις τον κάθε «ανεγκέφαλο» πως θα σκεφτεί.
Ούτε στον ημιτελικό περίμενα να συμβούν αυτά που έγιναν. Ας ελπίσουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα έχουμε γεγονότα που θα αμαυρώσουν την όλη εικόνα».
Αναφορικά με τον λόγο που δεν μεταδίδεται το παιχνίδι από ελεύθερο κανάλι: «Για αυτό το θέμα υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα που κρατάει από παλιά. Η δικιά μας η πρόθεση ήταν να μεταδοθεί από ελεύθερο κανάλι, αλλά το κανάλι που έχει πάρει τα δικαιώματα, αντιδρά. Ενώ υπάρχει νόμος που λέει ότι πρέπει να μεταδοθεί από ελεύθερο κανάλι, η επιτροπή δεν έχει οριστεί ποτέ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να το ορίσει».
Για τις προσκλήσεις που θα πάρουν οι δυο ομάδες και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν: «Οι προσκλήσεις είναι αυτές που πρέπει να πάρουν οι δυο ομάδες. Η κάθε ομάδα πήρε από 100 προσκλήσεις».
Για την μετακίνηση των φιλάθλων: «Η αστυνομία ζήτησε κάποια μέτρα, εμείς από την πρώτη στιγμή, σταθήκαμε στο πλευρό της αστυνομίας για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό, να μην συμβεί το παραμικρό. Οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά αν υπήρχε ένα ήρεμο κλίμα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και πολύ καλύτερα. Αλλά με την εχθρική ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί από τον ημιτελικό και μετά υα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».
Αναφορικά με τον ορισμό του Τάσου Κάκου: «Είναι ένας έμπειρος, διεθνής διαιτητής και καμία ομάδα δεν έχει πρόβλημα με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: