Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ζήτησε Δημοτικό Συμβούλιο ο Λεβαδειακός!!

Το θέμα του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις την Πέμπτη, αφού οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού ζήτησαν Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της έδρας.

Ζήτησε Δημοτικό Συμβούλιο ο Λεβαδειακός
Η διοίκηση του Γιάννη Κομπότη εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση και ζητά να αναθεωρηθεί η απόφαση να μην αγωνιστεί εκεί η ομάδα, θεωρώντας παράνομη την όλη διαδικασία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, εδώ και αρκετούς μήνες είχατε αναλάβει εσείς προσωπικά την πρωτοβουλία για τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν μεταξύ του ΑΠΟΔΗΛ και της ομάδας μας σχετικά με τη χρήση και λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και πιστεύαμε καλόπιστα ότι από τις δικές σας προσπάθειες θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο ζήτημα αυτό.
Δυστυχώς, όμως, όπως αποδεικνύεται διαψευστήκαμε, αφού οι όποιες προσπάθειές σας απέτυχαν.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανεξήγητη και ακατανόητη στάση της απερχόμενης διοίκησης του ΑΠΟΔΗΛ, που, για άγνωστους σε εμάς λόγους, αντί να σκύψει σοβαρά πάνω στα προβλήματα της λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ενεργεί παράνομα και σπασμωδικά απέναντι στην ομάδα μας.

Κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα μας σας ζητούμε, για μια ακόμα και τελευταία φορά, να ασκήσετε τα θεσμικά σας καθήκοντα και να προκαλέσετε τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη χρήση και λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, ώστε να ενημερωθεί ο λαός της πόλης, του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής για την αλήθεια, αφού θα δοθεί η δυνατότητα και εμείς να τοποθετηθούμε δημόσια και να αποφασίσει κυρίαρχα και νόμιμα το Δημοτικό Συμβούλιο κάτω από το άπλετο φως της δημοσιότητας, έτσι ώστε να σταματήσει η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η συκοφάντηση της ομάδος της πόλης μας, του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

κ. Δήμαρχε,

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη χρήση και λειτουργία των ποδοσφαιρικών γηπέδων και σταδίων, μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι, αν δεν αντιμετωπιστούν το ταχύτερο δυνατό τα σοβαρότατα προβλήματα που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση του ΑΠΟΔΗΛ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, τότε, με μαθηματική ακρίβεια, το Δημοτικό Στάδιο θα αδυνατεί στο εγγύς μέλλον να εξυπηρετεί αγώνες του πρωταθλήματος Super League.

Με εκτίμηση,

Για την ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΕ
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,

Νίκαινας Λουκάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: