Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τέλος η… αγγλική σεζόν για Ραμίρες!!

Δεν θα αγωνιστεί ξανά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ ο Ραμίρες της Τσέλσι που αποδέχθηκε της κατηγορίες απ’ την αγγλική ομοσπονδία και θα χάσει συνολικά τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τέλος η… αγγλική σεζόν για Ραμίρες
Μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε για τον Ραμίρες της Τσέλσι! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος των «μπλε» είχε κληθεί σε απολογία απ’ την αγγλική ομοσπονδία, καθώς είχε επιχειρήσει να χτυπήσει τον Σεμπάστιαν Λάρσον της Σάντερλαντ.

Εν τέλει, ο παίκτης αποδέχθηκε τις κατηγορίες για προσβλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί αυτομάτως με τέσσερις αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει ξανά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς απομένουν τρία παιχνίδια για να πέσει η αυλαία...

Έτσι, ο Μουρίνιο χάνει ένα «όπλο» του κόντρα σε Λίβερπουλ, Νόριτς και Κάρντιφ και στην προσπάθεια που γίνεται να ανατραπεί το -5 απ’ τους «κόκκινους» και να πάει η κούπα στο Λονδίνο.

Πάντως ο Ραμίρες θα αγωνιστεί κανονικά στον επαναληπτικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης κόντρα στην Ατλέτικο, όπως και στον τελικό, εφόσον η ομάδα του περάσει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: