Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Προ των πυλών ο Νικοπολίδης!

Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό σε θέση βοηθού του Μίτσελ είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ριζικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ κατόπιν αποφάσεων του Ισπανού προπονητή.

Προ των πυλών ο Νικοπολίδης
Οι αλλαγές που είχε προαναγγείλει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό ξεκινούν από τους άμεσους συνεργάτες του. Το δεξί του χέρι στον ενάμιση χρόνο που ήταν στην ομάδα, ο Βίκτορ Σάντσεθ, αποτελεί παρελθόν, καθώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ αλλά και του Παναθηναϊκού, που χθες αποχαιρέτισε τους πάντες στου Ρέντη, αναμένεται να δουλέψει σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Παράλληλα αποχωρεί και ο Κάρλος, που έχει συγγενική σχέση με τον Μίτσελ κι είχε το ρόλο να αναλύει τις προπονήσεις στου Ρέντη.

Όλα δείχνουν πως νέος βοηθός του Μίτσελ θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες στου Ρέντη και πιθανώς σήμερα να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ ήταν ο… προκάτοχος του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο, συνεργάστηκαν πέρσι για λίγο, έχει δίπλωμα προπονητή και παρότι είχε εκφράσει την πρόθεση να δουλέψει σαν πρώτος σε κάποια ομάδα, δεν βρήκε την πρόταση που να τον καλύπτει. Ο Μίτσελ, πάντως, αναμένεται να φέρει και κάποιον ακόμη προπονητή από την πατρίδα του για να προστεθεί στο επιτελείο του.

Τεστ για δανεικούς

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το μεσημέρι στο «Καραϊσκάκη». Τα βλέμματα θα πέσουν στους παίκτες που φέτος ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και τους οποίους θα τεστάρει ο Μίτσελ, τους Κολοβό, Διαμαντάκο, Βλαχοδήμο, Λυκογιάννη, Καραγκούνη, Μπουχαλάκη και Τζανακάκη, καθώς και στους παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ χρόνο θα πάρουν και κάποιοι από την πρώτη ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: