Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που θα έπρεπε»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Ηλυσιακό δεν ήταν η προβλεπόμενη, άφησε όμως και αιχμές για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

«Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που θα έπρεπε»
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ηλυσιακό στο μεταξύ του ματς για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλη Μαρκόπουλο να αναγνωρίζει ότι η ομάδα του έκανε κακό παιχνίδι παράλληλα όμως να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις πολλές περισσότερες βολές που εκτέλεσαν οι «κιτρινόμαυροι».

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του. Προσπάθησαν πολύ. Παίξαμε κακό παιχνίδι και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ που θα έπρεπε. Ίσως φταίει η αποχή, αλλά θέλω να πω κάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα δίποντα, ήταν καλύτερος στα τρίποντα, ήταν καλύτερος στα ριμπαουντ, είχε 17 ασίστ και οι αντίπαλοι 7, ήταν καλύτερος και στο Ranking, εκτός από τις βολές. Ο Ηλυσιακός εκτέλεσε 35 και εμείς 12. Ούτε με Παναθηναϊκό, ούτε με Ολυμπιακό έγινε κάτι τέτοιο. Εμείς δεν παίξαμε καλά, παίξαμε άσχημα, αλλά… Εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ως το τέλος του πρωταθλήματος, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να διορθώσουμε κάποια πράγματα», ήταν το σχόλιο έμπειρου κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: «Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί ειδικά στην άμυνα. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας στη συνέχεια και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια. Πήγε το ματς στο ένα σουτ και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι και να δούμε την συνέχεια. Δεν ξέρω εάν έφταιγε η διακοπή. Ήμασταν πολύ κακοί και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά στην αρχή ενώ ξέραμε ότι η Ηλυσιακός θα έμπαινε δυνατά. Το κάναμε στο δεύτερο, αλλά μας στοίχισε αυτό το ξεκίνημα του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: