Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το DNA σου είναι μοναδικό!!

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει για τα καλά στα… σχοινιά την ΤΣΣΚΑ που νιώθει άβολα μετά το 2-2 και έχει και την πίεση με το μέρος της και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να της προσφέρουν ένα νέο εφιάλτη.

Το DNA σου είναι μοναδικό!
Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης
Οταν είσαι 0-2 στις νίκες ενώ η δεύτερη σου ήττα είναι με 26 πόντους διαφορά, τότε χρειάζονται καρύδια, ψυχή και καρδιά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, να την φέρεις στα μέτρα σου και να είσαι έτοιμος να κάνεις την ολική επαναφορά. Ε… ο Παναθηναϊκός τα είχε όλα αυτά αν και είχε και τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες ευτυχώς απέφυγε, αλλά κυρίως είχε και έχει πίστη στις δυνατότητές του που πηγάζουν από αυτό το DNA που είναι μοναδικό και… ποτίζει όλους τους παίκτες που φορούν την πράσινη φανέλα.

Αναμφίβολα αυτή η ήττα των 26 πόντων του δεύτερου αγώνα αφύπνισε την ομάδα, τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, τόνωσαν το ηθικό των παικτών και συνέβαλλαν ώστε η ομάδα να γίνει ένα ΣΥΝΟΛΟ έτοιμο να έτοιμο να τσακίσει κόκκαλα. Κάτι το οποίο έγινε και στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και… φτου από την αρχή γιατί πολύ απλά ο Παναθηναϊκός ξέρει και έχει τον τρόπο για να μπορέσει να κοντρολάρει τους Ρώσους που πλέον ζουν με το άγχος ενδεχόμενου αποκλεισμού αν και ήθελαν ακόμη μία νίκη.
Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες καμικάζι, έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα σουτ, έχει παίκτες που μπορούν να παγώσουν περισσότερο την Μόσχα και να επιστρέψουν με τα εισιτήρια για Μιλάνο. Τακτικά δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κανένας νέος άσσος στο μανίκι διότι έχουν διεξαχθεί ήδη 4 παιχνίδια, αλλά χρειάζεται αντοχή στο «ξύλο» που αναμένεται να πέσει, ενέργεια, κυριαρχία στα ριμπάουντ και κυρίως καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία. Τα υπόλοιπα τα ξέρουν πολύ καλύτερα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του που είναι έτοιμοι για την ολική ανατροπή.
Υ.Γ. Ο Μεσίνα δεν έχει και τις ωραιότερες αναμνήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αν προσθέσει άλλη μία, ίσως να είναι πιο επώδυνη ακόμα και από τον τελικό στο Βερολίνο.

Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: