Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Βατούτιν: «Ο Μίλος μπορεί να κρίνει το ματς»

Αισιόδοξος πως ο Μίλος Τεόντοσιτς μπορεί να βοηθήσει έστω και για λίγο την ΤΣΣΚΑ στον αποψινό «τελικό» με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Βατούτιν: «Ο Μίλος μπορεί να κρίνει το ματς»
Η συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στον αποψινό πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των play offs της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα αποτελεί ερωτηματικά. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, εύχεται ο Σέρβος γκαρντ να προσφέρει έστω και για λίγο, γιατί θεωρεί πως μπορεί να αποβεί κομβικός.

«Είναι παίκτης-κλειδί για μας και πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΤΣΣΚΑ έπαιξε σε όλη τη σειρά χωρίς τον βασικό της πλέι μέικερ. Ο Μίλος είναι υγιής, θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος γιατί έχει χάσει πολλά παιχνίδια. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να παίξει 20 λεπτά, αλλά μπορεί με 1-2 πάσες ή κάποια καλά σουτ σε κρίσιμα σημεία να αποδειχτεί πολύτιμος. Πάντα είναι παίκτης που κρίνει τα παιχνίδια, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το ματς», δήλωσε.

Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον Έτορε Μεσίνα στο τέλος της σεζόν να επιστρέφει στο ΝΒΑ, ο Βατούτιν είπε: «Το διάβασα στον Τύπο, αλλά δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, αλλά το αν ένας προπονητής θα μείνει ή όχι είναι συχνά κοινή απόφαση του ίδιου και της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί αυτό το θέμα. Θέλουμε μόνο μια νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: