Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Άλλος για Μπαρτσελόνα;

Τι ήταν να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα; Ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια για το καλοκαίρι. Απ’ τα πιο ακραία που «μπλέκουν» τον Εζίλ και τον Βιδάλ, μέχρι τα προσιτά και πιθανά του Χούμελς!

Άλλος για Μπαρτσελόνα;
Τι κι αν η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί; Γύρω απ’ την Μπαρτσελόνα έχουν ήδη ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια. Τα οποία προφανώς και για ευνόητους λόγους… φούντωσαν απ’ τη στιγμή που παύει να ισχύει το «απαγορευτικό».

Οι φήμες στην Ισπανία μοιάζουν ώρες-ώρες να είναι και λίγο εκτός… πραγματικότητας. Διότι μοιάζει ολίγον τι περίεργο το γεγονός πως «μπλέκουν» τον Μεσούτ Εζίλ με πιθανή μετακόμιση στην Βαρκελώνη. Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Άρσεναλ, όπου υπάρχει «γκρίνια». Οι «κανονιέρηδες», όμως, επένδυσαν πάνω του πολλά εκατομμύρια και είναι δύσκολο να τον αφήσουν. Ξέχωρα και απ’ το μαδριλένικό του παρελθόν…

Ένα άλλο όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία, αφορά τον Νταβίντ Λουίζ. Η περίπτωσή του απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι, όμως τότε ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν διαπραγματευόταν καν την αποχώρησή του απ’ την Τσέλσι. Η Μπάρτσα δεδομένα θα πάρει «δυνατό» αμυντικό και θεωρείται σίγουρο πως θα επιχειρήσει να κάνει δικό της τον «πολυμήχανο» (απ’ όλες τις απόψεις) Βραζιλιάνο που δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μένει να φανεί τι θα πουν και οι «μπλε» σε μια πιθανή πρόταση ύψους 30-40 εκατ. ευρώ.

Κι αφού είμαστε στο «κομμάτι» της άμυνας, ας μείνουμε στο κέντρο αυτής. Εκεί όπου ξανά φέτος «παίζει» το όνομα του Ματ Χούμελς. Ο άσος της Ντόρτμουντ παρακολουθείται εδώ και αρκετούς μήνες και η αλήθεια είναι πως αρέσει πολύ στους «μπλαουγκράνα». Και φυσικά αν αποφασίσουν να κινηθούν για την περίπτωσή του, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν τα… άπειρα χρήματα.

Το μέλλον του Ντάνιελ Άλβες μοιάζει (και είναι) αβέβαιο στην Μπαρτσελόνα. Οι… πιθανότητες λένε πως θα φύγει γι’ άλλες πολιτείες. Θα το δούμε. Σε περίπτωση πάντως που γίνει αυτό, ήδη έχει βρεθεί ο στόχος για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Οι Ίβηρες ισχυρίζονται πως ο Κουαρδάδο της Φιορεντίνα είναι ψηλά στη λίστα για τη συγκεκριμένη θέση, με τους «βιόλα» να μην προτίθενται να τον παραχωρήσουν αν δεν «τσεπώσουν» ένα ποσό της τάξεως περίπου των 25 εκατ.

Διακαής πόθος, αλλά μάλλον απίθανος είναι ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο εντυπωσιακός Χιλιανός που κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Γιουβέντους έχει… συγκινήσει όλο τον πλανήτη. Προφανώς και την Μπαρτσελόνα. Αλλά, εδώ που τα λέμε είναι σχεδόν… άπιαστο όνειρο το να τον αφήσουν οι «μπιανκονέρι» να φύγει, αφού ήδη λέγεται πως υπάρχει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πιστέψτε μας πάντως πως ακόμα κι αν μπει πωλητήριο στον παίκτη (μία στις…), θα γίνει «σφαγή» με ένα κάρο ομάδες και η αξία του θα εκτοξευτεί σε υπέρογκα ποσά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: