Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Παπαδόπουλος στο Metropolis: «Να αλλάξουμε το αποτέλεσμα»

Στον πρώτο του αγώνα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή δεν πανηγύρισε και αυτός τη νίκη, που ήταν απαραίτητη πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό. Τόσο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα όσο και σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εμφανίστηκε αισιόδοξος για την… ανατροπή της διαμορφωθείσας βαθμολογικής εικόνας, τονίζοντας ότι από τον Ηρακλή λείπει ένα καλό αποτέλεσμα και το γκολ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, περί ου ο λόγος, μίλησε στο «Τρίτο Ημίχρονο» για το ισόπαλο αποτέλεσμα, την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα στοιχεία που θέλει να αλλάξει στους «κυανόλευκους».

«Είχαμε μία πολύ σημαντική ευκαιρία χθες να κερδίσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά λίγο η τύχη, λίγο το γεγονός ότι δε σκοράραμε μας στοίχισε. Πλέον βλέπουμε την επόμενη ημέρα, πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε άμεσα είναι το αποτέλεσμα γιατί εν τέλει αυτό είναι που μετράει. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και χθες εκτός των πρώτων δεκαπέντε λεπτών. Ελειπε μόνο το γκολ. Αυτό λείπει από την ομάδα. Ένα καλό αποτέλεσμα και το γκολ. Για να αλλάξει η εικόνα και η ψυχολογία. Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε προπονητή να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα σε λίγες ημέρες. Δίνουμε βαρύτητα στην ψυχολογία, προσπαθώ να βάλω στοιχεία στην ομάδα χωρίς όμως πολλές αλλαγές».

«Πρέπει να αντέξουμε στην πίεση»

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο προπονητής του Ημίθεου αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπάρχει στην ομάδα-και είναι δεδομένη αλλά και φυσιολογική- καθώς και στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. «Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα, το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις κατώτερες κατηγορίες. Μόνο με δουλειά και τόνωση ηθικού μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να αντέξουμε και στην πίεση που υπάρχει. Χρειάζεται θετική ενέργεια από όλους για να αντιστραφεί το κλίμα.

Είναι μια σημαντική διαφορά αυτή την οποία έχουν οι προπορευόμενες ομάδες, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα και τα παιδιά και πιστεύω ότι αν κερδίζουμε εμείς στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Βόλο, μία καλή ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και πήρε βαθμολογικό μπόνους στα πλέι οφ. Εχουμε το πλάνο μας, τις σκέψεις μας, την γνωρίζω καλά την ομάδα του Βόλου γιατί την αντιμετώπισα στο πρωτάθλημα.

Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι η δική μου ομάδα.
Επαιζε και παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει τα μειονεκτήματα της όπως όλες οι ομάδες. Αυτά θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε.
Θα τα αφήσω όλα εκτός ομάδας, και να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα μπαίνουν στο γήπεδο για να τα δίνουν όλα. Θα αφήσουμε εκτός όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και τα γνωρίζω. Αυτό λέω καθημερινά στις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές μου». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: