Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ονειρεύεται ο Νεγρέδο!

Αν και το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεται τόσο όσο θα ήθελε, ο Αλβάρο Νεγρέδο ελπίζει πως θα βρει θέση της ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι κι επακόλουθα στην αποστολή της Ισπανίας για το Μουντιάλ.

Ονειρεύεται ο Νεγρέδο
Σε κίνδυνο βρίσκεται η θέση του Αλβάρο Νεγρέδο στην εθνική Ισπανίας. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν βλέπει με τίποτα ενδεκάδα και φοβάται πως αυτό πιθανότατα να επηρεάσει και τον εκλέκτορα των «φούριας ρόχας».
Δεν σταματά όμως εκεί, αλλά παραμένει αισιόδοξος και ελπίζει πως είναι σε θέση να αναστρέψει την κατάσταση και να προλάβει το… αεροπλάνο για Βραζιλία.

«Έπαιζα αρκετά όταν ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά το τελευταίο διάστημα έχασα τη φόρμα μου. Πλέον, νιώθω ξανά πολύ καλά. Δεν παίζω τόσο συχνά όσο στο παρελθόν, και πρέπει να παλέψω για αυτό. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί ξανά. Θέλω να παίξω αρκετά και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Το όνειρό μου είναι να βρεθώ στο Μουντιάλ. Θα ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα και παλεύω για αυτό. Το να μην παίζω τόσο συχνά, σημαίνει πως δεν με βλέπει αρκετά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά δεν θα τα παρατήσω. Είμαι γεμάτος αισιοδοξία. Έχω πίστη στον εαυτό μου και θα συνεχίζω να δουλεύω για αυτόν τον σκοπό
», δήλωσε χαρακτηριστικά.  Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: