Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα την νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ντομινίκ Σάτον στο πλαίσιο της βράβευσης τους ως πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

«Νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»
Ο Ντομινίκ Σάτον αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών και ο ίδιος με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για νίκη του Ικάρου Χαλκίδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος φόργουορντ ωστόσο άφησε στην… άκρη την προσωπική του διάκριση και τόνισε ότι στο ματς με το «Δικέφαλο» κρίνεται όλη η σεζόν.

«Πάντα είναι χαρά και τιμή να παίρνεις ένα προσωπικό βραβείο, αλλά στην συγκεκριμένη στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το μυαλό όλων μας είναι στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα κριθεί η φετινή σεζόν. Απέναντι στον Κολοσσό, όλη η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια και γι'αυτό μπορέσαμε να φθάσουμε στη νίκη. Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χαλκίδας για την εκπληκτική του συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια της περιόδου και να του υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντομινίκ Σάτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: