Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αδειο ρεζερβουάρ κι η εξέδρα το χαβά της!!

Ο αποδυτηριάκιας εξηγεί γιατί οι φανατικοί παοκτσήδες εξακολουθούν να ζουν στον κόσμο τους και γράφει για το άδειο ρεζερβουάρ του δικεφάλου Τα κατάφερε πάλι ο ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά να μην κερδίσει ένα ματσάκι στο οποίο δεν βρήκε αντίπαλο. Καλός ο Αστέρας, ακομπλεξάριστος, στα ίσα πατούσε στο γήπεδο απέναντι σε έναν τραυματισμένο ψυχολογικά ΠΑΟΚ, όμως μονάχα για ένα ημίχρονο.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Αστέρας παρέδωσε το πνεύμα. Δεν είχε καύσιμα να υποστηρίξει το 0-1 και έκανε πρόσκληση σε δείπνο στον ΠΑΟΚ που εγκαταστάθηκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Κάτι περισσότερο προς όφελος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει ο Αστέρας, όταν χωρίς δυνάμεις, με άδειο ρεζερβουάρ, απλά έδιωχνε τη μπάλλα μακρυά από τον τερματοφύλακά του. Ήταν επόμενο ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση να φτιάχνει χαμένες ευκαιρίες. Τις περισσότερες φάσεις για γκολ ο ΠΑΟΚ δεν τις έχασε, διότι δεν τις έφτιαξε, όπως άνετα θα μπορούσε, όπως του έδωσε το δικαίωμα ο αντίπαλος.
Η εξέδρα τον χαβά της. Μικρή η επαφή με τον αγωνιστικό χώρο. Οι φανατικοί παοκτσήδες συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους.

ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ στους άχρηστους του ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiirakias.gr
Όλοι οι παραμύθηδες παίζουν την ίδια κασέτα. Τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτός πρέπει, λένε, να πάρει τις αποφάσεις μετά τον αγωνιστικό διασυρμό του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου. Τι λέτε, ωρέ  σχετικοί! Ναι, να πάρει μέτρα, να κάνει τομές ο Σαββίδης, διότι δεν πάει άλλο. Τι λέτε, ωρέ διαβασμένοι!
Τον ρωτήσατε τον Σαββίδη εάν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει; Έτσι είναι. Το ότι ο άνθρωπος έχει λεφτά, ότι είναι πετυχημένος στη ζωή του, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει πώς να βγάλει από το λούκι την ομάδα. Και στο φινάλε αν γνώριζε τη δουλειά, θα το είχε δείξει δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ.
Ύστερα είναι και το άλλο. Έχει χρόνο ο Ιβάν να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ; Μιλάμε να ασχοληθεί σοβαρά, παραγωγικά, οργανωμένα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά. Όχι να ρίξει μπινελίκια σε διάφορους άχρηστους που πληρώνει στην ΠΑΕ, εντός και εκτός.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι σε μία χαοτική κατάσταση. Δεν το συζητάμε ότι η ΠΑΕ πρώτα και μετά η ομάδα έχουν ανάγκη την παρέμβαση ουσίας, αλλά και διάρκειας πρώτα απ' όλα, πάνω απ΄όλα, του Σαββίδη. Κανενός άλλου. Αυτός θα δώσει τη λύση. Αυτός θα βάλει τον ΠΑΟΚ στο δρόμο της αναπτυξης και της προόδου. Όχι με τα λόγια.
Θέλει δουλειά. Θέλει σχεδιασμό. Και κατάλληλα στελέχη. Αυτή είναι η ευθύνη του Σαββίδη, όχι των οργανωμένων.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: