Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Καπίνο: «Νίκη με ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα της νίκης στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Καπίνο: «Νίκη με ΠΑΟΚ»
Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (1-1) του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην πρεμιέρα των play-offs της Σούπερ Λίγκας, ο Στέφανος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας των κυπελλούχων Ελλάδας στάθηκε στον τραυματισμό του Λαγού, καθώς η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσεις, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν μπήκαν γκολ, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά στη συνέχεια και με τον τραυματισμό του Τάσου (σ.σ. Λαγού) έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε αφού μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας και να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο γκολ στην επίθεση», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το «κλειδί» της επιτυχίας στα play-offs, σχολίασε: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολλές φορές. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς είναι σημαντική η αγωνιστική πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο βασίζεται η ομάδα μας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η κούραση. Εμείς δώσαμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αγώνες και φάνηκε αυτό. Είναι τομείς που τους ξέρει και το τεχνικό τιμ και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: