Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Μοιρασιά» στα Περιβόλια!

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε στα Περιβόλια η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Μοιρασιά» στα Περιβόλια
Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Εργοτέλη. Οι δυο ομάδες της Κρήτης συμμετείχαν στον αγώνα που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δοκίμασε διάφορους νέους παίκτες ωστόσο αυτοί που σκόραραν για τους Χανιώτες ήταν… γνώριμοι. Στο 19΄ο Θέρα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 71΄ο Τόρες τους έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ (2-1).

Από την άλλη πλευρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε και αυτός με τη σειρά του πολλούς παίκτες. Στο 64΄ο Γιοβάνοβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε, προσωρινά, σε 1-1 για να έρθει ο Κοζορώνης με σουτ στο τελευταίο λεπτό να γράψει το τελικό 2-2.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Ντεντάκης, Βαλέριεφ, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Βουρβαχάκης, Καπνόπουλος, Σούκιας, Καπνίδης, Σιαλμάς, Θέρα.

Έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Γιακουμάκης, Τόρες, Τσοντάκης, Πατρικάκης, Τσίτας, Μπουρμπάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας (34’ Κοντέ), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία (46’ Άλα), Κοζορώνης, Χαντί (56’ Ρομάνο), Καρντόσο (46’ Κασαπάκης), Αναστασάκος (56’ Κουιρουκίδης), Ζαφείρης, Δωματάς (56’ Χρυσοφάκης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: