Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ξύλο στο Περιστέρι!

Ένταση στο Περιστέρι, μετά τη λήξη του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να παίζουν ξύλο με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ξύλο στο Περιστέρι
Επεισόδια… από το πουθενά δημιουργήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Μόλις ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά, νεαροί φίλοι του Ατρομήτου μπήκαν στο γήπεδο -όχι για να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά για να πάρουν φανέλες από τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου επενέβησαν και το γεγονός ότι προσπάθησαν να τους βγάλουν έξω με αδικαιολόγητα δυναμικό τρόπο, προκάλεσε την αντίδραση άλλων οπαδών απ’ την εξέδρα, που εισέβαλαν στο γήπεδο.

Παρόλο λοιπόν που αρχικά η επέμβαση των Αρχών κατεύνασε τα πνεύματα, στη συνέχεια οι οπαδοί του Ατρομήτου συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, πετώντας τους καθίσματα και άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα, δε, της έντασης που δημιουργήθηκε (και μεταφέρθηκε κάποια στιγμή και στην εξέδρα του Παναθηναϊκού) ήταν να γίνουν στο τέλος και τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: