Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Δώσαμε την ψυχή μας, είχαμε και τύχη»

Ικανοποιημένος φεύγει από την Τούμπα ο Αστέρας με το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδας.

«Δώσαμε την ψυχή μας, είχαμε και τύχη»
Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ικανοποιητικός για τον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μαχητικότητα των παικτών του, την τύχη, αλλά και τα λάθη τους στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήθελε πολύ τη νίκη μετά το άσχημο αποτέλεσμα στον τελικό Κυπέλλου. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν και την ψυχή τους και ο βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καθαρές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη, κάναμε πολλά λάθη κι αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε και τύχη στο τέλος, πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα φαβορί και μαζί με τον Παναθηναϊκό έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση. Εμείς θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέσα κι έξω», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: