Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πέτρες στο λεωφορείο της Σεβίλλης!! (pic)

Μια ακόμα απόδειξη ότι η βλακεία είναι… διεθνής ήρθε απ’ τη Βαλένθια! Ενόψει του δεύτερου «εμφυλίου» ανάμεσα στις «νυχτερίδες» και τη Σεβίλλη, ανεγκέφαλοι λιθοβόλησαν το πούλμαν των φιλοξενούμενων.

Πέτρες στο λεωφορείο της Σεβίλλης! (pic)
Αν έλειπε το «Σεβίλλη» απ’ τον τίτλο, θα ‘σουν σίγουρος ότι το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Να όμως που αποδεικνύεται (ξανά) ότι ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού.

Εν αναμονή λοιπόν της μεγάλης αποψινής ρεβάνς της Βαλένθια με τη Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Europa League, η αποστολή των φιλοξενούμενων πήρε ήδη ένα… μήνυμα της ατμόσφαιρας που θα συναντήσει το βράδυ στο «Μεστάγια».

Κι αυτό διότι το πούλμαν της ομάδας που ήταν παρκαρισμένο έξω απ’ το ξενοδοχείο της αποστολής λιθοβολήθηκε από αγνώστους, με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποια τζάμια.

Οι υλικές ζημιές ωστόσο είναι το λιγότερο, καθώς το περιστατικό θεωρείται ενδεικτικό του φορτισμένου κλίματος στο οποίο θα γίνει το βραδινό ματς.

Και εντείνει την ανησυχία για τυχόν επεισόδια, δεδομένου ότι στις εξέδρες θα βρίσκονται και περίπου 6.000 οπαδοί της Σεβίλλης, που μετακινήθηκαν με 32 λεωφορεία και 2 τρένα στη Βαλένθια.

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: