Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ξηλώνει το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης!

Για όλα και για όλους μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης, δυο ώρες μετά την λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας και «μαύρο» στις εκλογές, σε όσους δεν βοήθησαν για το προπονητικό του ΠΑΟΚ, εξήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:

"Για να μην φανώ τόσο συναισθηματικός μάλλον πρέπει να μιλάω λιγότερο. Το σημαντικότερο και το οποίο φοβόμουν μετά από ένα τραγικό τελικό, ότι θα μπορέσουμε να πέσουμε πολύ κάτω, να πέσουμε στον λάκκο. Αλλά παρακολουθώντας το παιχνίδι είδα τα παιδιά ότι είχαν διάθεση και πιστεύω οτι πραγματικά έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθα για 2-3 μέρες και αυτές τις μέρες θα κάνω σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα αφορούν τροποποίηση στην οργάνωση της ομάδα".

Και προσέθεσε: "Δεν θα ήθελα μια τόσο σημαντική δυσαρέσκεια να περάσει έτσι απλά απαρατήρητη για αυτό θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Σήμερα είπα στους ποδοσφαιριστές ότι σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας, θα πρέπει να την βγάλει, να πάρει τα χρήματα του και ν φύγει από εδώ.Όσοι μένουν στην ομάδα, πρέπει να παλεύουν και να πετυχαίνουν στόχους".

Στην συνέχεια, είπε: "Τους είπα ότι πρέπει να επιστρέψετε στο κόσμο την διάθεση. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο, είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν νίκες και ήττες αλλά σήμερα δεν είχαμε την νίκη. Δεν μπορώ να θυμώνω μαζί τους, κάνανε τη δουλειά τους αλλά δεν βγήκε. Εκείνη την ημέρα πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε το τι έγινε. Για αυτό θα θέλαμε να τα ξεχάσουμε όλα όσα έγιναν και να σκεπτόμαστε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν και για μένα χρόνια που πηρά κάποια μαθήματα και κατάλαβα ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να σκεφτώ τι ένεση να κάνω στον ΠΑΟΚ ώστε να αντέξει τις συνθήκες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν το κάνω, τότε σύντομα θα δούμε αλλαγές. Αλλά δύσκολα , πολύ δύσκολα, γιατί όταν δεν χτίζεται ένα υπόβαθρο, είναι δύσκολο για μια μεγάλη ομάδα να πετύχει μεγάλους στόχους".

Για την Θέρμη: "Πιστεύω ότι θα περιμένω άλλες δυο – τρεις μέρες και μετά θα αρνηθώ την έκταση στην Θέρμη και θα ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην στηρίξει αυτούς που δεν προσπάθησαν να λύσουν τέτοιους είδους προβλήματα". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: