Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Να μη μιλά ο Μιραλάς»

Στη θέση του έβαλε τον Κέβιν Μιραλάς ο προπονητής της εθνικής Βελγίου μετά την αντίθεση που εξέφρασε ο φορ της Έβερτον κι άλλοτε του Ολυμπιακού για την κλήση του Αντνάν Γιανουζάι.

«Να μη μιλά ο Μιραλάς»
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τη διαφωνία του για την κλήση του Αντνάν Γιανουζάι στην εθνική Βελγίου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μαρκ Βίλμοτς, όχι μόνο δεν τον άκουσε και συμπεριέλαβε τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μαν. Γιουνάιτεντ στην προεπιλογή για το Μουντιάλ, αλλά έβαλε στη θέση του τον άσο της Έβερτον και άλλοτε του Ολυμπιακού.

«Ο Μιραλάς δεν πρέπει να μιλά. Έχει επίσης πει ότι πρέπει να κληθεί ένας άλλος παίκτης και πού πρέπει να παίζει ο ίδιος. Δεν είναι δική του δουλειά αυτή. Στην εθνική ομάδα εγώ αποφασίζω. Ο Κέβιν μπορεί να έχει τη δική του άποψη, αλλά δεν πρέπει να την εκφράζει. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με κάποιον νέο παίκτη και ούτε τώρα ισχύει αυτό. Η συμπεριφορά του Γιανουζάι είναι υποδειγματική. Έχω μιλήσει με τον Κέβιν και το θέμα έκλεισε. Δεν χρειάζεται να του δίνουμε μεγαλύτερη έκταση», τόνισε ο Βίλμοτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: