Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

«Έγιναν λάθη στον ΠΑΟΚ»

kwstas+orfanos
O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον χαμένο τελικό κυπέλλου. Αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν, στις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν αλλά και στο θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Όταν δημιουργείς προσδοκίες στον κόσμο , ότι δηλαδή αυτό το κύπελλο είναι δεδομένο τότε φυσιολογικά όταν… πέφτεις από τον Λευκό Πύργο είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση από τον κόσμο . Δημιουργήθηκαν πολύ μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ ήταν μια γερή σφαλιάρα και πλέον η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Όλα αυτά που γίνονται μακραίνουν τον ΠΑΟΚ, μόνο μέσα από ηρεμία και σωστό προγραμματισμό θα μπορέσει να ξαναγίνει μεγάλη ομάδα και να διεκδικεί τίτλους».
Για την περίπτωση Σαλπιγγίδη: «Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, καταρχήν ο Δημήτρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, κατά δεύτερον αμφισβητήθηκε με την επιστροφή του για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΠΑΟΚ το 2006. Είναι ένα παιδί το οποίο δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και με την αγωνιστική του παρουσία κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Η απόδοση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αμφισβητήθηκε καθώς έχασε κάποια γκολ που θα μπορούσαν να είναι αποφασιστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πάρα πολλά, τόσο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στην Εθνική ομάδα.
Σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε αλλά μην ξεχνάμε πόσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ακόμα και στην επιστροφή του ήρθε με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός. Το λιγότερο το οποίο δικαιούται το παιδί αυτό είναι αν φύγει από τον ΠΑΟΚ ,να φύγει με τρόπο ωραίο. Πάντα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» και είναι γνωστό στ όλους ότι είναι και ΠΑΟΚτσής».
Οι διαφορές με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός  ξεκίνησε την σεζόν με πολύ χαμηλούς τόνους, με έναν τεχνικό διευθυντή ο οποίος αμφισβητήθηκε γιατί προερχόταν από τον Ολυμπιακό(Νταμπίζας) , είχαν έναν προπονητή που πέρυσι ήταν βοηθός και με παίκτες που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με προσδοκίες ότι θα κάνει πρωταθλητισμό, ειπώθηκε ακόμα ότι θα διεκδικήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Φτάσαμε στον δεύτερο γύρο οπού αντί να βελτιωθεί η ομάδα, έγινε ακόμα χειρότερη και δεν μπορούσε να κερδίσει με τίποτα, εκτός Τούμπας».
Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός στην ομάδα, με ανθρώπους οι οποίοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους από συγκεκριμένες θέσεις. Γιατί αυτή την στιγμή δεν ξέρει κανένας ποιος ευθύνεται και δεν εμπιστεύεται κανένας τις επιλογές του μεγαλομετόχου ο οποίος έχει βάλει πολλά χρήματα. Λεφτά βάζει αλλά δεν πιάνουν τόπο, ο άνθρωπος έχει βάλει πάνω από 40 εκ, ευρώ. Σε κάθε περίπτωση έχει και ο ίδιος ευθύνες για τις επιλογές των συνεργατών που έκανε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: