Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Καλύτερη συνέχεια!!

Καλό αποτέλεσμα θεωρούν στον Παναθηναϊκό την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο βάσει της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι. Πλέον στοχεύουν σε μια καλύτερη συνέχεια την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Καλύτερη συνέχεια
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ήθελαν τη νίκη στην έναρξη των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά βάσει των συνθηκών που δημιουργήθηκαν και η ισοπαλία αφήνει εν μέρει ικανοποιημένους τους υπεύθυνους της ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα παραδέχθηκε ότι ο στόχος των πράσινων στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν η νίκη μετά την κατάκτηση του ενός βαθμού δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος. Αυτό συζήτησα με τους συνεργάτες μου. Εγώ είμαι απογοητευμένος. Προσωπικά περίμενα τρεις πόντους και ο ένας δεν με ικανοποιεί», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός ότι και το δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε στο 1-1 έδωσε ακόμη έναν λόγο για χαμόγελα για τους πράσινους, οι οποίοι όμως θέλουν μια συνέχεια σαφώς καλύτερη.

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή. Σαφώς στόχος είναι η νίκη η οποία θα δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι ενός μεγάλου μνηστήρα της πρώτης θέσης των πλέι-οφ. Την ίδια στιγμή δεν μπορεί να κανείς να αμελήσει το γεγονός ότι το δεύτερο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι στη Λεωφόρο.

Το κέρδος του Πέτριτς
Ένα σημείο αναφοράς στον Παναθηναϊκό από το χθεσινό παιχνίδι είναι η παρουσία του Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καθώς τα πήγε αρκετά καλά απέναντι σε δύο δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς.

Μάλιστα, θεωρούν ότι η αγωνιστική του άνοδος θα είναι τέτοια που θα βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της στα πλέι-οφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: