Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Όλα στραβά αλλά δεν έχασε!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης στέκεται μέσα από το blog του στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ακόμη κι αν παρουσιάστηκε κακός και άτυχος, δεν έχασε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο!
Το έγραψα και χθες. Το ιδανικό είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι , αλλά αν δεν κερδίσει τουλάχιστον να φύγει με την ισοπαλία. Ετσι και έγινε. Ο Παναθηναϊκός με αλλαγές λόγω της ενέργειας, που ξόδεψαν βασικοί του παίκτες στον τελικό κυπέλλου και τα μεθεόρτια , προηγήθηκε στο σκορ στην δεύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, αλλά μετά του πήγαν όλα στραβά. Ο Πέτριτς έχασε δύο ευκαιρίες, από αυτές, που λέμε κλασικές και μεγάλες ευκαιρίες για την κλάση του.
 
Ο Αμπέντ αρχικά μόλις στο 30(από σκληρό μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη, που δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα)  και στη συνέχεια ο Αντζαγκούν στο 53 βγήκαν αναγκαστικά από το παιχνίδι και άλλαξαν τα πλάνα του Αναστασίου. Ο Ατρόμητος με μία στημένη φάση ισοφάρισε(έλλειψη συγκέντρωσης των αμυντικών στα μαρκαρίσματα που την περίμενα σήμερα μετά τον τελικό και φάνηκε και στην ευκαιρία του Λαζαρίδη), στη συνέχεια εκτός από τον Πέτριτς έχασε και ένα πιο….άχαστο ο Ζέκα για να γίνει το 1-2 και στο 78 αποχώρησε ο Λαγός, γιατί ζαλιζόταν(όταν από το 68 ουσιαστικά προσπαθούσε να συνέλθει από το χτύπημα). Και έτσι ο Παναθηναϊκός τελείωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι, αφού είχε κάνει τις τρεις αλλαγές.
 
Ο Ατρόμητος έχασε και αυτός δύο… άχαστα με τον Ναπολεόνι και τον Παπαδόπουλο και ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε με τον Καρέλη στο 90 που αστόχησε απέναντι στον Τζέναμο. Συμπέρασμα; Σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν έχασε τίποτα απόψε. Απλά θα κέρδιζε σημαντικό προβάδισμα αν κέρδιζε.
 
Εχει, όμως και άλλες ευκαιρίες στις επόμενες αγωνιστικές, που και ο Μπέργκ φρέσκος θα είναι και θα παίξει από την αρχή και η ομάδα θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και θα έχει αφήσει πίσω της το κύπελλο. Εγώ κάπως έτσι την περίμενα την ομάδα στο Περιστέρι. Ναι μεν θα μπορούσε να κερδίσει αρχικά, αλλά θα μπορούσε και να χάσει και στο τέλος.
 
Και με τόσες αναποδιές, αναγκαστικές αλλαγές και με 10 παίκτες επί της ουσίας για 22 λεπτά δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτά τα παιδιά. Ο Πέτριτς δεν τα έβαλε σήμερα θα τα βάλει σε κάποιο επόμενο παιχνίδι. Ετσι είναι η μπάλα.
 
ΥΓ: Ο Λαγός παρά την διάσειση και την απώλεια μνήμης ήθελε να μπει και να συνεχίσει το ματς. Δείγμα του ομαδικού πνεύματος. Αλλά ο Αναστασίου, πολύ σωστά έκανε και με το ζόρι τον κράτησε έξω. Είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ΟΜΑΔΑ φέτος σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: