Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τον έχουν φτύσει!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ματς με τον Αστέρα, την "καμπάνα" από την ΕΠΟ, τον Σαλπιγγίδη και αναρωτιέται τι άλλο θα βρει τον ΠΑΟΚ!Πώς το λένε αυτό το Ελληνικό: «Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος…». Έτσι συμβαίνει με όλες τις αναποδιές που βρίσκουν τον ΠΑΟΚ από το Σάββατο και μετά. Ευτυχώς είναι η ΕΠΟ και οι συνεργάτες της και μας φτιάχνουν την διάθεση!!

«Ντόρτια» το Σάββατο απέναντι σε μία καλή ομάδα που έκανε 3-0 από στημένες φάσεις με τον ΠΑΟΚ να μην σκοράρει πάνω από την γραμμή, απρόβλεπτο «ντου» μεγαλομετόχου στα αποδυτήρια, ένταση στην προπόνηση με οπαδούς και παίκτες, άρνηση και κακή διάθεση μερικών ποδοσφαιριστών για να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι και… έρχεται η ώρα να ξεκινήσει αυτό το… άλλο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Τούμπα έχει 7-8 χιλιάδες κόσμο, κάποιοι αποδοκιμάζουν τον Γλύκο, άλλοι μερικούς άλλους, ξεκινάει το ματς και εκεί όπου ο ΠΑΟΚ βρίσκει το καθαρό μυαλό και την καλή λειτουργία και κυκλοφορεί την μπάλα και κάνει φάσεις να μία τρικλοποδιά στον Σκόνδρα και 0-1 από το πουθενά ο Μπαράλες! Το ένα στραβό μετά το άλλο!

Μετά το 11΄ ο ΠΑΟΚ προσπαθεί και πάλι με πλάνο, με υπομονή, με καλή κυκλοφορία και φοβερό πρέσινγκ λες και αυτός ήταν ξεκούραστος και ο Αστέρας έπαιζε το ματς της χρονιάς το Σάββατο. (Με τα πόδια αυτή την φορά…).

Αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει προηγούμενο! Ή μάλλον είχε τον Τζόρβα και τον Απόλλωνα μήνα Δεκέμβριο, όταν έγιναν τα θαύματα και ο ήλιος βγήκε πάλι από την δύση.

Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-1 και η ζωή συνεχίζεται... Μπορεί τώρα την Κυριακή (με αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ) να μπει ο…. Σαραβάκος και να κάνει χατ τρικ! Ποιος ξέρει τι άλλο θα συμβεί με αυτόν τον ΠΑΟΚ…

* Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι σωστό να πάρει τώρα αποφάσεις για το μέλλον του. Αποφάσεις πρέπει να ληφθούν στο τέλος, με πιο καθαρό μυαλό και μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ή με τον Σαββίδη που υπέγραψε το τελευταίο συμβόλαιο. Το θέμα είναι σοβαρό και χρειάζεται συνολική αντιμετώπιση.

* Από τον Ολυμπιακό που έχει άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ (ή μάλλον η ΕΠΟ προσπαθεί και διατηρεί άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός) βγήκαν πληροφορίες στις 21:30 για την τιμωρία που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλλου. Ώρες-ώρες από ανύπαρκτο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το καταντάνε διασκεδαστικό. Ξέρει δηλαδή ο Ολυμπιακός την απόφαση για τον ΠΑΟΚ, γιατί πράγματι 22:24 η πειθαρχική της ΕΠΟ ανακοινώνει (αυτό ακριβώς που ξέρει ο Ολυμπιακός)…. δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και -3 βαθμούς! Είναι βέβαια πολύ πιθανό και η ΕΠΟ (με τις επιτροπές της) από αυτή την πηγή να περίμενε για να ενημερωθεί για την απόφαση! Απλώς δεν ρώτησαν αυτούς που αποφάσισαν, από πού θα αφαιρεθούν οι βαθμοί…

Τι ωραία περνάμε… Και μετά αναρωτιούνται οι αθεόφοβοι, γιατί αντιδρά έτσι ο κόσμος!!  
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: